Billede 1  Billede 2  Billede 4

 

Om aktuel udstilling

Information kommer snarest.

Har du kunsten, har vi pladsen 

- her kan du få din kunst udstillet gratis

Vi elsker at netværke og på Mosedamgaard kommer mange forskellige mennesker. Derfor kan det være interessant for dig, som vil vise dine billeder eller kunst, og give publikum en oplevelse, at udstille dine billeder lige netop her. 

Det kan være alt lige fra billeder til skulpturer eller installationskunst. Vi synes stort set alle former for kunst er spændende.

Vi udstiller i 2-6 måneder af gangen afhængigt af dit ønske og efterspørgslen på plads iøvrigt på Mosedamgaard.

Du sørger selv for ophængning og nedtagning af dine værker samt prissætningen af dine værker. 

Vil du holde en fernisering, er der mulighed for at bruge salen til en helt særlig god udstillerpris. Du står selv for invitationerne og skriver ud til dine kunder. Vi informerer via hjemmesiden om aktiviteten i samarbejde med dig. 

Dine kunder har mulighed for at betale med dankort på stedet, så kan kunden gøre et godt køb med det samme. Du skal sørge for, at vi har emballage til at pakke billedet ind til hjemtransporten.

Vi skriver dit navn og loader dine billeder på hjemmesiden, så flest muligt får mulighed for at se dine værker, hvis du ønsker det.

Er du interesseret så kontakt Trine.solarplexus@gmail.com eller sms 26 84 10 85.

Din kunst skal screenes af Trine for at sikre, at den stemning som skabes omkring kunsten, stemmer overens med det miljø vi har skabt i og omkring klinikken og salen. Det vil give mening for beskueren og dermed give et bedre salg. Derfor skal du sende et par fotos af dine værker til ovenstående mail, så kigger vi på det derfra. 

Det er gratis at udstille på Mosedamgaard, men påregn en lille salgsprovision.