Foredrag og events

"Lyt til dig selv og ha´det godt"

Foredrag ved Trine Sylvest Christansen, indehaver af Solar Plexus klinikken og Mosedamgaard


Hvorfor skal man selv tage ansvar for sit velbefindende og ikke altid lade det være op til lægen at finde ud af, hvad man fejler, eller skyde skylden på arbejdet?

Fordi det er dit liv! Det er dig, der skal leve med dig selv! Så det er vigtigt, at du har redskaber til et rigtig godt liv med glæde og balance i krop og sind. 

Mange går rundt med en konstant fare for at blive stressede hver dag. Mange er måske allerede stressede og på vej til at blive syge af det. Ikke syge nok til at blive indlagt, men heller ikke raske nok til at fungere i dagligdagen. Tør vi sige det til nogen? Og hvem skal vi sige det til? Hvem skal tage sig af os? Det skal vi selv! Fordi det er vores liv! Det er os, der skal leve med det!

Derfor skal vi selv finde vejen til et rigtig godt liv med glæde og balance i krop og sind. 

Hvis vi vælger at gå rundt med stresspåvirkningen, bliver vi ofre for folkesygdommen... Hvis vi træner os selv i at lytte til kroppens signaler samt handle på dem og komme tilbage til naturen og urkraften i os selv, kan vi med denne ganske simple og umiddelbare teknik finde vejen til at lytte til os selv og ha´ det godt. 

Lær at lytte til kroppens signaler. Det kan være små detaljer, som at vi overhøre, at vi går med kolde fødder, eller noget mentalt som at vores personlige grænse er blevet overskredet. Oplev Trine Christiansens motiverende foredrag om, hvorfor og hvordan kroppen og sindet hænger sammen, og hvorfor du skal - og hvordan det føles - at være god ved dig selv, at ha´ det godt.

Øvelser og fortællinger om generel sundhed får øget din bevidsthed og motiverer dig til at tage hånd om dit eget velbefindende. Det giver dig stof til eftertanke. Rigtig mange tilstande som for eksempel belastningsskader, myoser, migræne, piskesmæld, tinnitus, nakke- og lændesmerter, bid- og kæbeproblemer,  ischiassmerter, angst, udbrændthed m.v. kan afhjælpes og behandles med f.eks. kranio-sakral terapi, zoneterapi, psykomotoriske behandlinger eller dybdemassage. Mange af massageformerne tager sig af de samme problemstillinger, forskellen er blot dybden og teknikken, hvormed behandlingen gribes an.

Trine Christiansen vil fortælle om de mange typer behandlinger og hvilke gener eller skavanker, der med fordel kan behandles ved hjælp af de nævnte teknikker, eller hvordan du kan hjælpe dig selv. Trine vil fortælle om sammenhænge i kroppen og sammenhænge mellem krop og sind med mange historier fra sin kliniks praksis og fra dagligdagen på fritidslandbruget Mosedamgaard.

Med udgangspunkt i sig selv og sin erfaring med at arbejde med mennesker igennem 15 år som behandler, rygtræner, leder og med baggrund i en uddannelse som afspændingspædagog/Psykomotorisk Terapeut og grundlægger, leder og ejer af Solar Plexus klinikken samt mor/papmor til seks skønne børn, fortæller Trine Sylvest Christiansen om, hvordan vi bliver bedre til at lytte til vores krop og sind og være til stede og nærværende. 

Oplev et foredrag, der måske vil kunne få dig til at tænke anderledes og ændre dine vaner i fremtiden.

2,5 times foredrag og øvelser  (kan varieres i længde efter behov)

Pris: 4.500 kr.  

Velegnet til virksomheder, som ønsker at medarbejderne lærer at lytte til sig selv og tager ansvar for deres egen velvære.

Foredraget kan også bookes privat eller til særlige arrangementer gennem Solar Plexus ved at sende en mail til Info@solplex.dk. For yderligere information ring 33 15 00 66.

--

Trine Sylvest Christiansen
Indehaver af Solar Plexus og Mosedamgaard

Behandler: afspændingspædagog, fysiurgisk massør, zoneterapeut, kranio-sakral terapeut, øre/distal akupunktør

Læs anbefaling af Trine Sylvest Christiansens foredrag af  Charlotte Søllner Hernø.  Chefredaktør, RASK Magasinet:

"Arrangementet "Ha' det godt og få det godt" var kolossalt givende for alle og var en kæmpe stor succes, hvilket først og fremmest skyldes dig. Du er en meget, meget god, engagerende og spændende formidler og er derudover fantastisk vidende. Det er så vigtigt at formidle, hvilket du i den grad formåede, at man selv kan gøre noget ved ufattelig mange tilstande og lidelser. De mange fremmødte blev således også hver især inspireret til selv at tage fat på en anden måde eller at gøre noget andet med henblik at minimere eller fjerne daglige gener samt for at få større balance mellem psyke og krop"