Islænder Foldleje 

- bliv en del af Mosedamgaard Isheste

Turridning - Islænder pensionær - Part på en hest - fold og hesteplejer

klik på venstremenuen og se noget om de forskellige emner. Her en lille intruduktion til vores Islændere.

                TohesteForhold og video etc. klik Løsdrift isheste i ventre side. Her ses Nanna og Askjur. Mosedamgaards første Islandske heste.

Islandske heste

Islandske heste indbegrebet frihed for os. Vi elsker at se på dyrene, passe og pleje dem og ikke mindst ride skovtur og træne på banen. Vi holder hestepension, rider selv, har heste i kommision, turridning og laver lederkurser, hvor vi bruger hestene som værktøj.

"Jeg, Trine, er vokset op med Islandske heste i omgangskredsen og har redet siden jeg var 6 år og frem til teenageårene på udelukkende Islændere med skovtur, samværd og hygge som omdregningspunkt. Steffen fik en pony af sin far, da han var 12 år gammel og har passet og redet den alene. Derfor ligger det os meget nært at tage os af de søde muler i dette idyliske senarie, som vi samtidig er så heldige at kunne kalde vores hjem."

Mosedamgaards folde og ridemuligheder

Foldene er smukt beliggende i naturområdet ved den gamle nedlagte flyvestation og Bundså. Du finder eng med naturlig kildefremspring og meget frodigt græs hele sommeren. Foldene er placerede på gode græsmarker og jordfold midt imellem skovhegn af gran, som danner læ og skyggemuligheder for dyrene. 

Vi har ordnet foldene, så det er sjovt for hestene at være på folden med små gangstier og forhindringer, så de får bevæget sig så meget som muligt i løbet af dagen. Vi vil veksle hestene på store folde, hvor der er masser af plads til at bevæge sig rundt. 

Gården ligger tæt ved Ganløse Ore skov, Jonstrupvang og Hareskoven, Værløse flyvestation, Kirke Værløse og Værløse golfbane, som byder på skønne ridemuligheder over et stort opland. 

Mosedamgaard udbyder udlejning af foldleje med egen pasning. Vi har plads til 10 Islandske heste. Se mere under løsdrift.

Vi ønsker kun at få gode hestefolk ind, som er omsorgsfulde over for deres dyr og menneskene omkring dem.

Rytter Til Hest

Der er en super god stemning på gården generelt, da der både er klinik med velvære, gårdbutik, undervisning og andre arrangementer i salen. Der er også tilknyttet en sansehave, som man trækker sin hest igennem, når man man skal på fold.

 

Send mail til Mosedamgaard


Graessende Heste

 IMG 1508

 

 
Ride Pause