Part på en hest

   Unnamed       

 

Til dig som kunne tænke sig at ride en skøn islænder ca. 2 gange om ugen. 

Vores islænder Nanna har part ledig. Hun er 16 år, sort, stærk og 140 høj i stang. En absolut vidunderlig hest.

Nanna er lært godt op. Hun er blevet redet 2-4 gange om ugen fra, da vi overtog hende. Rigtig god stærk ridehest, både til skov og bane. Hun er meget dygtig og hurtig til at forstå, hvad det er rytteren vil. God tølt - og tølter afsted. Nanna er 5 gænger. 

Hun er trafiksikker, trailer vant og kan rides over riste, og forbi ting der larmer. Rigtig god hest. 

Vi er interesseret i, at hun kommer i rigtig, rigtig god form, og derfor vil det være perfekt, hvis hun bliver redet en dage om ugen, ud over det vi selv kan nå. Hun er nu i form til 1,5 time i skoven med tølt, galop og trav uden træthedstegn, selvfølgelig adspredt med nogle skridt pauser ind i mellem.

Enhest

Nanna står på vores gård bare 25 minutters kørsel fra Københavns centrum. På gården er der også andre heste, som der også løbende er mulighed for at få part på eller til at få sin egen islænder opstaldet i løsdrift. Så har du en venninde du vil ride med, så tag og forslå hende at tage med. Der er mulighed for at få undervisning på gården af uddannet ridelærer og ride sammen med andre.

Der er mulighed for at træne på en simpel bane og i skov. På gården er der endvidere en simpel ridebane og vi ligger tæt på Ganløse Oure og Jonstrup-Vang skov og Hareskoven. 

Du skal selv være en rytter, der har lyst til at lære et kærligt væsen at kende og få nogle skønne rideture på både bane og i skov. Du er velkommen til at kontakte mig og komme og kigge uforpligtende efter aftale. Endelig skal du være villig til at tage en arbejdsopgave i dagene du er her.

Der er også mulighed for at ride andre heste med part på en ride dag om ugen.

Parten koster 650 kr. om måneden for en ridedag om ugen, hvortil man tager 2 børfulde gødning ud hver uge som en del af betalingen.

Skriv en mail til turridning@outlook.dk med dine ønsker og behov. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Sms gerne Tlf: 26 84 10 85Flere billeder kan sms'es